Over Victoria's haarmode

Over Victoria's haarmode

Mijn naam is Anita van Dam. Ik ben 27 jaar oud en kom uit Nederhemert. Ik ben getrouwd met Arnold van Dam. Samen hebben we een dochter en een zoon, Olivia (3 jaar) en Maurits (0 jaar).

Door de komst van Olivia ging ik me al snel verdiepen in haardecoratie voor kinderen. Ik vond al die haarbandjes zo schattig, alleen wat me opviel was dat er niet zoveel aanbod was. Want ja, bij elk kledingsetje hoort natuurlijk wel een ander haarbandje. Ik heb even rondgekeken op internet en gelijk van alles besteld om dit zelf te gaan maken. Al snel had ik de smaak te pakken en had ik zoveel soorten dat ik dacht, ik kan ze wel gaan verkopen. Eerst was dit vooral aan bekenden maar er kwamen via via steeds meer klanten bij.

Nu moest ik nog een naam verzinnen, en een Instagramaccount maken. Deze naam is de tweede voornaam van Olivia geworden. Zij heet namelijk Cornelia Victoria.

Ook lieten klanten mij later voorbeelden zien van haarstrikken met de vraag of ik dit ook kon maken. Natuurlijk ging ik dat proberen en meestal met resultaat. Mensen waren vaak enorm enthousiast en zochten contact op Instagram voor meer haardecoratie. Nu is dit alles veel makkelijker geworden, want mijn webshop is online!

Ook is het mogelijk om producten te bestellen en te laten inpakken in een feestelijk cadeau verpakking. Dit is bijvoorbeeld leuk als kraamcadeau. Dit is mogelijk door naar je gewenste product te gaan en daar de optie cadeauverpakking aan te vinken.

Voor meer informatie/ vragen kijk op Instagram: @victoria_s_haarmode heb je dit nu niet en ben je benieuwd naar waar het assortiment uit bestaat? Stuur me gerust een berichtje op 06-26594156 of naar info@victoriashaarmode.nl

Veel shopplezier en een hartelijke groet,

Anita van Dam-van der Steenhoven

Anita van Dam